Een unieke en sfeervolle locatie voor je activiteit

Je kent het gebouw misschien al van school, de dokter of de bibliotheek of misschien maak je gebruik van de mediatheek, waar je voor een kleine vergoeding ook kunt internetten. Maar het gebouw heeft veel meer te bieden…

Want ben je op zoek naar een unieke en sfeervolle locatie voor je vergadering, workshop, feest of andere gelegenheid? Ook dan ben je bij het gebouw aan het juiste adres.

Het gebouw biedt ruimtes te huur aan die geschikt zijn voor allerlei doeleinden en groepen.

de centrale hal voor grotere evenementen

Als je veel ruimte nodig hebt of een groot publiek wilt bereiken, kun je gebruik maken van de centrale hal. Deze hal heeft een bar en een keuken, waar je -uiteraard in overleg met het team- zelf kunt koken of catering kunt regelen. De hal is ideaal voor concerten, lezingen, recepties of andere evenementen waarbij je tot honderd mensen kunt ontvangen. De hal heeft een gezellige en levendige sfeer, waar iedereen zich thuis voelt.

sportzaal

In de volledig geoutilleerde gymzaal kun je terecht voor lessen in allerlei sporten. Maar je kunt er ook zelf toernooien, lessen of workshops organiseren – er kan heel veel. Volleyballen, judoën, badmintonnen, apenkooien, yoga, pilates…

Vraag naar de mogelijkheden, Ron en Yannick helpen je zeker verder!

ruimtes in verschillende stijlen en thema’s

In Het Gebouw vind je ruimtes die ingericht zijn in verschillende stijlen en thema’s. Zo kun je kiezen voor de Japanse, de Turkse, de Groene of voor de Arabische kamer. Of voor de Vogelkamer. Elke ruimte heeft zijn kenmerken en uitstraling, waardoor je toch heel even een andere wereld binnenstapt.

 

van kamers tot zaal

We hebben spreekkamers voor 2 personen maar ook een zaal voor concerten met 100 man publiek – en alles daartussenin. Dat is te danken aan de modulaire ruimtes. Ze zijn aan te passen aan de grootte en de wensen van je gezelschap. Dus echt: of je nu met twee personen wilt vergaderen of met vijftig mensen wilt feesten, er is altijd een passende oplossing voor je. 

Het geheim? Er zijn drie aangrenzende kamers waar de tussenwanden uitgehaald kunnen worden. De ruimtes kunnen bovendien worden voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt, zoals een beamer, flipover, koffie en thee. Andere consumpties in overleg. 

de modulaire ruimtes

de groene zaal

De tafeltennistafel en het whiteboard achterin deze zaal geven al aan dat we op alles zijn voorbereid. 

de spoorkamer

Met luxe loungebanken. Aan beide zijden zie je de verwijderbare wanden. 

de natuurkamer

Ook deze kamer is naar wens in te richten. De ‘plantenwand’ kan opzij voor verbinding met de Spoorkamer. 

vanuit de centrale hal

De glazen wand van de natuurkamer levert een bijzonder visueel effect op. Als die wand openstaat, kunnen de drie de ruimtes bij de centrale hal  worden betrokken. 

andere kamers

de japanse kamer

Een serene ruimte voor vertrouwelijke gesprekken of coaching. Maximaal 4 personen.

de arabische kamer

Meer ruimte is meer flexibiliteit. Natuurlijk kunnen de tafels in elke gewenste opstelling worden gebruikt. 

de turkse kamer

Geschikt voor een riante U-opstelling voor ca. 15 personen. Ideaal voor vergaderingen.

de vogelkamer

Een kleinere bespreekkamer, vergelijkbaar met de japanse kamer.

meer weten?

De ruimtes in Het Gebouw zijn te huur van maandag tot en met zondag, van 9.00 tot 22.00 uur. De prijzen variëren afhankelijk van de grootte, de duur en de aard van je activiteit. Je kunt contact opnemen met Yannick of Ron, onze gastheren, om je wensen kenbaar te maken en meer informatie te krijgen.